Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Du kan jobbe hjemmefra ved å besvare spørsmål

​Det finne flere muligheter til å jobbe hjemmefra som er direkte knyttet til det å dele egne kunnskaper. Blogging er en velkjent mulighet, men du kan også tjene penger på å besvare spørsmål. Da tenker vi på spørsmål som andre nettbrukere stiller på nettsteder som har spesialisert seg innen denne nisjen.


Litt generelt

Det finnes norske nettsteder av typen spør advokaten. Det finnes også mange nettsider innen bestemte bransjer som gir leserne muligheten til å spørre en ekspert. Det er imidlertid ikke denne typen nettsted vi tenker på. Det vi tenker på er nettsteder som utelukkende dreier seg om at personer stiller og/eller besvarer spørsmål. Videre tenker vi på nettsteder hvor alle i utgangspunktet kan besvare spørsmål og på nettsteder som gjør det mulig å tjene penger på denne måten.


Ikke veldig lukrativt

I de neste avsnittene finner du blant annet informasjon om hvilke nettsteder som tilbyr deg å tjene penger på å besvare spørsmål, men først vil vi poengtere følgende. Dersom du drømmer om å jobbe hjemmefra på fulltid er neppe dette tingen for deg. Vi finner det nemlig svært lite sannsynlig at det skal være mulig å oppnå noe annet en ekstra inntekt på denne måten, selv om ingenting i utgangspunktet er umulig.Disse nettstedene kan du forsøkeDersom du ønsker å tjene penger hjemmefra på å besvare spørsmål, vil vi anbefale at du ser nærmere på de to nettstedene Justanswer og Webanswers som begge tilbyr denne inntektsmuligheten. Hos Webabswers kan i utgangspunktet alle svare på spørsmål og så tjene penger gjennom å få en andel av reklameinntektene. Hos Justanswer vil du etter det vi kjenner til få betalt pr spørsmål du svarer, men her må du først godkjennes som ekspert innen et bestemt emne. Du kan forsøke på egenhånd

Det er naturligvis ingenting i veien for at du forsøker deg helt på egenhånd, men vi har vanskelig for å se det store potensialet i et lite norsk marked. Engelsk er med andre ord det som gjelder og muligens kan dette være et alternativ for deg som ønsker å jobbe hjemmefra. Tanken er da at du laget et nettsted innen et emne du er ekspert på også tilbyr deg å besvare spørsmål mot betaling. Et annet alternativ er å starte et «spør eksperten» nettsted og så knytte til seg anerkjente eksperter som kan besvare spørsmål. Det vil være et stort prosjekt som du i så fall bør planlegge svært nøye.


Du kan besvare spørreundersøkelser

Kunnskap er ikke akkurat nødvendig for å kunne tjene penger på betalte spørreundersøkelser, men dette er nå engang en grei mulighet til å tjene penger på å besvare spørsmål. Rik blir du ikke og til tross for hva enkelte hevder kan du ikke jobbe hjemmefra på fulltid ved å fylle ute spørreundersøkelser. Men, du kan tjene greit med ekstra penger, du kan arbeide når og hvor mye du vil og du påtar deg ingen forpliktelser.