Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Gratis spørreundersøkelser

Den store fordelen med dette alternativet er at du ikke behøver å bruke en krone og dermed sparer de ca 250 kronene det koster å benytte aktørene nevnt ovenfor. Bakdelen er at du får dårligere betalt, samt at du må melde deg på oss flere aktører. Det er nemlig begrenset hvor mange betalte spørreundersøkelser du får tilgang til gjennom hver av disse aktørene. Nå er det ikke noe stort problem, men det krever noe mer arbeid. Her er de beste gratis tilbyderne av betalte spørreundersøkelser og dersom du skal tjene særlig med penger bør du melde deg på flest mulig av disse.


  • Toluna - Trenger for tiden ikke nye medlemmer


​​Her kan du lese om oversetter jobber

Her kan du lese om inntekter fra hobbyer som sportsfiske

Tjen ekstra penger med betalte spørreundersøkelser på nett

Det er faktisk mulig å tjene en god del penger på betalte spørreundersøkelser og det skyldes enkelt og greit at din mening er verdifull for produsenter, selgere og markedsførere. Nå er for all del ikke betalte spørreundersøkelser en gullgruve, men det er en god mulighet til å tjene ekstra penger på nett


Hvordan komme i gang?

Dersom du ønsker å tjene penger på denne måten har du to muligheter. Du kan melde deg på oss gratis norske tilbydere av spørreundersøkelser, eller du velge en global aktør som koster noen kroner. Enkelt forklart er fordelen med den sistnevnte muligheten at du kan tjene en god del mer penger, mens fordelen med det alternativet som er gratis, er nettopp dette. Nedenfor finner du de beste aktørene for begge alternativene. 


Globale spørreundersøkelser

USA finnes det en god del personer som lever av betalte spørreundersøkelser og det finnes noen suksesshistorier der enkeltpersoner har brukt inntektene fra betalte spørreundersøkelser til å etablere suksessrike bedrifter. Så mye penger kan ikke vi her i Norge forvente å tjene på denne måten, men også vi kan nå få tilgang til globale markedsundersøkelser hvor betalingen er riktig så god. Noen av aktørene som har spesialisert seg på å videreformidle internasjonale spørreundersøkelser har nemlig også åpnet muligheten for norske medlemmer og det er det allerede mange som har benyttet seg av. Her er de tre mest seriøse aktørene.


  • Paid Surveys At Home fremstår som et godt valg og de har allerede svært mange norske medlemmer som tjener penger med betalte spørreundersøkelser. Dette er en aktør med et godt rykte og lang erfaring i bransjen.
  • Take Surveys for Cash er en nyere aktør som nå også har åpnet for norske medlemmer. De fremstår som seriøse og byr på gode muligheter til å tjene penger.
  • Work At Home Survey Jobs satser på et globalt marked og har lagt til rette for at også norske medlemmer skal kunne skaffe seg en pen ekstra inntekt.