Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Om denne muligheten

Dette er kort forklart et seriøst nettsted som tilbyr sine medlemmer å tjene penger på foto og andre bilder. Videre er det et forholdsvis nytt nettsted som til dels har revolusjonert denne muligheten til å tjene penger. Som medlem får du nemlig alt du behøver og det inkluderer en opplæringsguide, instruksjonsvideoer og ikke minst tips om og tilgang til de beste salgsstedene. Denne aktøren tilbyr rett og slett en god og spennende mulighet til å tjene penger på nett, til en riktig så hyggelig pris. I en begrenset periode får du nå et meget rimelig prøvemedlemskap til omtrent 200 kroner. Les mer


Den gamle måten

Det har som nevnt lenge vært mulig å tjene penger på å selge egne bilder og du behøver således ikke bli medlem av nettstedet vi anbefaler for å kunne tjene penger på denne måten. Det du gjør er ganske enkelt å søke om medlemskap hos et nettsted som selger bilder online, for eksempel istockphoto.com. Når du blir godkjent følger du så instruksjonene for å laste opp bilder og så er du i gang. Hver gang noen kjøper retten til å benytte ditt bilde vil du tjene penger på dette og du kan som regel selge et bilde mange ganger. Utfordringen med å lykkes på egenhånd er imidlertid stor, blant annet fordi det er vanskelig å nå frem til potensielle kjøpere.


Hvordan tjene penger på å selge bilder?

Nå kan du tjene en god del penger på å selge egne bilder og tegninger og du behøver ikke engang å være spesielt flink til å tegne eller å fotografere. Det finnes nemlig ti-tusenvis av kjøpere som har behov for helt ordinære foto og tegninger som de skal benytte som illustrasjonsbilder på diverse nettsteder.


Potensialet er enormt

Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kan komme i gang, men først noen ord om hvorfor denne muligheten til å tjene penger eksisterer og hvorfor den må kunne kalles for meget god. Kort forklart er årsaken at du kan selge samme foto eller bilde flere ganger, noe som betyr at du kan tjene penger på et bilde om og om igjen. Det har ført til at enkelte tjener mange, mange tusen kroner på bilder som er forholdsvis vanlige og som de fleste kan tegne, designe eller ta med et digitalt kamera. Som nevnt er det ti-tusenvis av sider som betaler for retten til å bruke bilder og dermed er potensialet enormt. 


Hva skal til for å lykkes?

Det er to forutsetninger som må oppfylles for at du skal kunne tjene penger på denne måten. Den en er at du må kunne tilby bilder av en viss kvalitet. Det betyr på ingen måte at du må være kunstner eller profesjonell fotograf, men det betyr at dine fotografier og tegninger må holde en «normal» standard. Den andre forutsetningen er at du må selge bildene dine på riktig måte og på riktige steder, noe du finner tips om nedenfor. Dette punktet er for øvrig svært avgjørende for muligheten til å tjene penger og det er salgsprosessen som er årsaken til at noen tjener mye penger på enkle bilder. 


Hvordan komme i gang?

Det har lenge vært mulig å tjene penger på å selge egne bilder og det helt på egenhånd, noe du kan lese mer om i siste avsnitt. Men, legg merke til at de aller fleste sitter kun igjen med småpenger, delvis fordi de gjør feil i selve salgsprosessen. Nå har det imidlertid dukket opp en ny mulighet til å tjene penger på bilder og tegninger og det fremstår som en særdeles god mulighet til å jobbe hjemmefra. Muligheten vi tenker på finner du her.