Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Som nevnt i del 1 finnes det flere nettsteder som tilbyr deg å tjene penger på å skrive anmeldelser. Disse sidene fungerer litt forskjellig og du bør lese betingelser og vilkår før du setter i gang. Noen aktører betaler deg for eksempel en liten sum for hver anmeldelse pluss en sum for hver gang noen leser denne. På andre nettsteder vil du tjene penger hver gang noen stemmer på din anmeldelse. Det finnes også nettsteder som gir deg en del av annonseinntektene.


Disse nettstedene lar deg tjene penger på anmeldelser

Her er noen nettsteder som tilbyr deg å tjene penger på å skrive anmeldelser. Vi har ikke inngående kunnskap om disse sidene og ønsker derfor ikke å fremheve noen. Dersom du vil forsøke denne muligheten kan du finne mange tips om hvilke aktører som er best gjennom å sjekke forskjellige engelskspråklige diskusjonsforum som du finner ved å søke på Google eller Bing.


Gaming Jobs er et nettsted som har spesialisert seg på testing av spill til Playstation, PC og andre spillplattformer. Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra som spilltester er med andre ord dette en god mulighet som vi anbefaler. Du tester spill, skrive en anmeldelse som du sender inn til din oppdragsgiver og så får du betalt. Her kan du lese mer om denne muligheten til å jobbe hjemmefra.


Dooyoo er et nettsted hvor du kan tjene penger på mange forskjellige typer anmeldelser. Reise, bøker, kosmetikk, tv, video, hvitevarer og mote er noen av kategoriene du vil finne. Her får du betaling hver gang du skriver en anmeldelse av en vare eller tjeneste, samt hver gang noe leser denne.


Shvoong fremstår som en seriøs og grei mulighet til å tjene penger på internett. De ønsker anmeldelser innen de fleste kategorier, som for eksempel innen underholdning, kunst, internett og teknologi. Forskjellige produkter, bøker, reise, med mer, er andre muligheter. Her betales du ut i fra annonseinntektene på sider med dine anmeldelser.


Rateitall (utgått) er en av de mest populære mulighetene for de som ønsker å jobbe hjemmefra som anmelder. Her kan du nemlig skrive anmeldelser om så å si alt. Musikk, filmer, kjæledyr, underholdning, samt en mengde forskjellige produkter er noen eksempler. Også her tjener du penger ut ifra annonsene plassert ved dine anmeldelser, men denne siden betaler deg en mye større andel enn de fleste lignende aktører.


Reviewme (utgått) er en litt annerledes aktør som krever at du har en blogg du kan benytte. Tanken er at du anmelder et produkt for en annonsør, for så å tjene penger på å publisere denne på bloggen din. I utgangspunktet betyr det at potensialet er mye større og det bør være mulig å tjene en god del penger. Men, det betyr ikke nødvendigvis at dette er en god ide. Det finnes nemlig mange muligheter til å tjene penger på en blogg og dette er nok ikke den beste. 

hvordan tjene penger som anmelder del 2