Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

​Det finnes mange gode engelskspråklige nettsteder og artikler med tips om hvordan du kan jobbe hjemmefra ved hjelp av hobbyer som håndarbeid og lignende. Her er noen sider som det absolutt kan være verdt å besøke.


http://www.artistdaily.com/making-money-with-your-art.aspx

http://www.wikihow.com/Earn-Money-by-Making-and-Selling-Crafts

http://www.stretcher.com/stories/990906e.cfm#.Uh-itJIvWR4 


Hva med å gå på "skattejakt"?

Dersom hobbyen din er å jakte verdifulle ting ved hjelp av metalldetektor og den typen utstyr er det naturligvis mulig at du kan tjene en del penger, men det er ikke denne formen for skattejakt det her henvises til. Her tenker vi på å lete etter skjulte skatter på nettsteder og i butikker. Det kan være på nettsteder som eBay, Netthandelen, Finn, eller lignende. Eller det kan være i bruktbutikker på loppemarkeder og lignende. Tanken er at du skal finne ting som er priset mye lavere enn hva de egentlig er verdt, for så å selge disse med fortjeneste. 


Hvordan tjene penger på å skrive blogginnlegg og korte artikler?


Om det er realistisk at du kan jobbe hjemmefra på denne måten er muligens noe tvilsomt, men at mange kan tjene en god del ekstra penger er rimelig sikkert. Sistnevnte betinger imidlertid at du har kunnskap nok til å finne de gode kjøpene og det er her en hobby kommer inn i bilder. Dersom hobbyen din er å samle på mynter eller frimerker kan du for eksempel jakte på verdifulle mynter og dersom hobbyen din er håndarbeid vil du sannsynligvis kunne se når et smykke eller en dukke, med mer vil være et virkelig røverkjøp.


Hvordan tjene penger på hobbyen din?

Hvordan tjene penger på fritidsfiske?


Sjekk denne artikkelen med tips om betalte spørreundersøkelser

Sjekk flere muligheter til å jobbe hjemmefra

Sjekk denne artikkelen med tips om skrive e-bøker

Sjekk denne artikkelen med gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Du kan tjene penger på skattejakt eller håndarbeid

Selg håndarbeid og lignende

Håndarbeid og lignende er absolutt hobbyer som gjør det mulig å jobbe hjemmefra, men det et nok kun et lite mindretall som kan forvente å tjene nok penger til at dette kan være et levebrød. Det er nemlig en rekke faktorer som vil påvirke dine muligheter til å lykkes og dessverre holder det nok ikke at du lager de flotteste hobbyartikler. Markedsføring, prissetting, salgskanaler, med mer er også ting du må sette deg inn i, vel å merke dersom du virkelig ønsker å satse på dette. For deg som kun er på jakt etter å tjene noen ekstra kroner og/eller glede andre ved å tilby flotte hobbyartikler, er det imidlertid ikke så mye som skal til. Da kan du for eksempel selge det du lager via bloggen din eller via nettsider som finn.no og eBay.Tips og nyttige lenker

Dersom du satser seriøst på å jobbe hjemmefra bør du utarbeide en forretningsplan som inkluderer et budsjett. Et viktig punkt vil da være å regne ut hva kostnadene pr ting du lager blir, både i forhold til innkjøp av materiell og arbeidstiden som går med. En liten analyse av markedssituasjonen, med fokus på potensiale og konkurranse bør også inngå i en eventuell forretningsplan. Her finner du tips om det å lykkes som grunder.


Markedsføring er et punkt som inngår i forretningsplanen og som vil være veldig viktig for deg som skal selge håndarbeid, oljemalerier, trearbeid, eller lignende. Ingen vil som kjent kunne kjøpe noe de ikke kjenner til… Din egen blogg og sosiale medier er et godt sted å begynne, men du bør også lære deg mest mulig om andre (rimelige) kanaler for markedsføring. Her finner du noen nyttige tips om blogging


Noen eksempler og en viss forståelse for hva som er et realistisk prisnivå kan du finner på denne siden. Der kan du også hente litt inspirasjon, se hvilke hobbyprodukter andre selger på nett og også finne nyttige tips.