Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Du kan tjene penger hjemmfra ved å skrive e-bøker

Det å tjene penger på å skrive en ebok er naturligvis noe krevende, men samtidig byr det på muligheter til å tjene en god del penger. I denne artikkelen ser vi litt på hva som skal til for å lykkes, samt på hvilke muligheter som finnes. Legg merke til at alt som skal til kan være en gudie om noe du kan lære bort.


Stort potensiale

Du kan tjene en del penger på å promotere andre sine ebøker mot provisjon, noe du kan lese om i artikkelen Tjen penger med ebøker. Men, det det klart største inntektspotensialet ligger i det å skrive sine egne bøker. Da kan du nemlig la andre promotere din ebok og i beste fall tjene meget gode penger. Dette krever for all del innsats og en ebok som folk er villige til å betale for, men det betyr på ingen måte at du må være forfatter.


Guider og faktabøker

For de aller fleste ligger den beste muligheten i å skrive en guide eller faktabok og en slik ebok behøver ikke være veldig lang. Men, dersom du skal tjene gode penger bør den omhandle et populært emne slik at det finnes mange potensielle kjøpere. En guide av typen hvordan bli slank, en samling med kakeoppskrifter, en reiseguide, en kort faktabok om laksefiske, en guide med tips om sykling og sykkelvedlikehold, en sminkeguide. Det finnes mange muligheter og de aller fleste av oss har noe å lære bort. Du finner mer tips om hvordan du kan tjene penger på en ebok av denne typen i guiden Building an eBook Empire. Den guiden er for øvrig i seg selv et eksempel på hvordan det er mulig å tjene penger på en ebok.


Building an eBook Empire

Dette er en usedvanlig god guide som absolutt anbefales for deg som drømmer om å jobbe hjemmefra. Building an eBook Empire er skrevet av Tiffany Dow, en ekspert innen dette området som definitivt vet hva hun snakker om. Hun har nemlig selv skapt seg en liten formue, nettopp gjennom å skrive ebøker. I denne guiden deler hun sin erfaring og sin kunnskap, blant annet gjennom å fortelle hvordan du kan lykkes selv om du ikke har erfaring som forfatter. Her finner guiden til Tiffany Dow.


Noen tips

Hvis du skal kunne tjene gode penger må du naturligvis først og fremst skrive en ebok som andre finner nyttig, men du må også gjøre den kjent for potensielle kunder. Det kan gjøres på forskjellige måte, blant annet gjennom din egen blogg og gjennom sosiale medier. Men, dersom du virkelig skal tjene gode penger bør du la andre promotere din ebok mot provisjon. Bare tenk deg potensialet dersom hundrevis av bloggere promoterer din ebok! I guiden nevnt ovenfor finner du mer tips om dette. Når det gjelder det å lage selve boken finner du nyttige tips på denne engelskspråklige siden og når det gjelder betalingsløsninger er PayPal et utmerket alternativ.