Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Du kan jobbe hjemmefra med en skrivejobb

Mulighetene til å tjene penger med en skrivejobb på nett er svært gode og i utgangspunktet kan nesten alle jobbe hjemmefra på denne måten. Det finnes nemlig mange enkle skrivejobber som verken krever erfaring eller et spesielt skrivetalent, noe stadig flere nordmenn har fått øynene opp for.


Hva er en skrivejobb? 

I denne sammenheng betyr en skrivejobb i all hovedsak at du skal skrive tekster på mellom 300 og 600 ord. Disse tekstene skal omhandle et bestemt tema som du får oppgitt av din oppdragsgiver og stort vanskeligere er det ikke. Tekstene du skal skrive vil som regel brukes som blogginnlegg i temablogger, som informative artikler hos nettbutikker, samt som innhold på informative nettsted som her på Jobbe Hjemmefra. 


Hvem betaler? 

Det finnes tusenvis av forskjellige nettsted som kontinuerlig har behov for nytt innhold og mange av disse nettstedene velger av forskjellige årsaker å betale for dette. Det kan være grunnet tidspress eller grunnet manglende kunnskap om emnet det skal skives om, men enkelt forklar er det fordi det handler om store penger. Å rangere høyt på søkeresultatene fra Google kan nemlig være verdt en liten formue og relevant, unikt og nytt innhold er avgjørende for å oppnå slike rangeringer. Derfor betaler mange nettstedseiere gladelig for innhold som kan hjelpe dem til topps hos Google. 


Hvordan skaffe en skrivejobb? 

Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra med en skrivejobb, bør du vurdere å melde deg inn i et team som tilbyr denne typen arbeidsoppgaver. Å lykkes helt på egenhånd er nemlig en vanskelig og ikke minst tidkrevende utfordring som kan ende opp med at du ikke får en eneste skrivejobb. Den risikoen slipper du som medlem i et seriøst team, fordi de samarbeider med tusenvis av nettsted som har behov for korte artikler og blogginnlegg. Legg imidlertid merke til at det finnes noen useriøse aktører som du bør holde deg unna. 


Tre gode muligheter 

De to desidert beste aktørene som tilbyr skrivejobber er Writing Jobs og Paid Online Writing Jobs. De har alle en god del norske medlemmer og spesielt Paid Online Writing Jobs fremstår som et meget godt valg dersom du ønsker å jobbe hjemmefra på denne måten. På deres medlemsområde finner du nemlig svært mange skrivejobber og du kan blant annet velge blant blogginnlegg og artikler som skak skrives. Du får også nødvendig opplæring og support, alt til en meget hyggelig pris som gir deg medlemskap så lenge du selv ønsker en skrivejobb på nett.


Her finner du vår topp 10 liste med jobbmuligheter