Sjekk mulighetene

Skaff deg en småjobb på nettet

Dersom du er på jakt etter en småjobb bør du absolutt vurdere å tjene dine ekstra penger på nettet. Det finnes nemlig en rekke gode muligheter for deg som ønsker å jobbe hjemmefra. Fotografering, skriving, testing av spill, enkelt arbeid med sosiale medier, sekretærjobber og behandling av epost er bare noen av mulighetene som finnes.


Tenk deg godt om
De forskjellige småjobbene på nett kommer både med fordeler og ulemper, noe som betyr at du bør tenke deg om før du bestemmer deg. Noen småjobber vil for eksempel gi rask betaling, mens andre jobber ikke gir inntekt med det første. Videre er det noen småjobber som på sikt kan bli en heltidsjobb, mens andre ikke har dette potensialet. Felles for de småjobbene på nett som vi omtaler er at de passer for de aller fleste og at de som regel ikke krever spesiell erfaring eller utdanning.


Skrivejobber
Skrivejobber på nett kan være alt i fra å skrive blogginnlegg for andre til å lage sin egen ebok. Når det gjelder småjobber er det først og fremst korte artikler og blogginnlegg som gjelder og det finnes tusenvis av redaktører som gjerne betaler for helt greit innhold. Du behøver ikke å være noen ekspert for å kunne jobbe hjemmefra med en skrivejobb, men legg merke til at etterspørselen er desidert størst etter engelskspråklige artikler. 


Dersom du skal tjene noen særlig med penger er det med andre ord engelsk som gjelder, men husk at du får god hjelp fra
Google Translate og rettskrivingsprogrammer. Legg merke til at du raskt kan komme i gang med en enkel skrivejobb og at du vil få betalt relativt raskt. To av nettstedene som tilbyr skrivejobber på nett er Paid online Writing Jobs og Legit Writing Jobs.


Småjobb som spilltester
En ekstrajobb som spilltester er innen rekkevidde for de fleste som liker gaming og dette må være den perfekte småjobben for mange. Du kan faktisk tjene penger på å spille Playstation, PC, med mer og i tillegg får du som regel beholde spill og utstyr du tester. Timelønna vil naturlig nok ikke gjøre deg rik men du kan forvente å tjene fra 50 – 200 kroner pr time og arbeidet er enkelt nok. Du skal teste spill og utstyr, for så å gi en vurdering av dette. Drømmer du om å jobbe hjemmefra som spilltester.
Her har vi lagt ut mer informasjon og her kan du komme i gang.


Flere muligheter til småjobber finner du i menyen og der finner du også muligheter til heltidsjobb hjemmefra. Flere tips finner du på siden
tjen penger på nett.
    

Jobbe Hjemmefra