Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Ved siden av å bruke de 160 tegnene best mulig, bør du i utgangspunktet benytte et foto av deg selv som profilbilde. Det er kjent for å skape tillit, men dersom det er snakk om en større bedrift er logoen et naturlig valg. Av samme årsak er det for øvrig best å benytte sitt eget navn. Ellers bør du legge ned litt tid i profildesign og naturlig nok bør du gå for en type design som samsvarer med det du skal markedsføre. Sjekk gjerne denne siden for tips og hjelp til design. 


Nyttig om følgere og venner

Vi bruker her venner som et fellesbegrep på personer som følger deg på Twitter, er venner med deg på Facebook, med mer. Og, slike venner er naturligvis svært viktig dersom du skal jobbe hjemmefra med sosiale medier. Det betyr at du bør legge ned mye innsats på dette punktet og ikke minst nøye tenke gjennom hvilke venner du ønsker. I utgangspunktet er det nemlig slik at du bør fokusere på å skaffe venner som har en ekte interesse for den nisjen du satser på, noe som betyr at du bør rendyrke profilen din. Her finner du nyttige tips om Twitter-følgere og her finner du nyttige tips om Facebook-venner. 


Til slutt en liten advarsel om aldri å kjøpe venner til sosiale medier. Det er riktignok svært så billig og det kan virke fristende, men det vil garantert ha en negativ effekt på die muligheter til å lykkes. De vennene du får kjøpt er nemlig ikke aktive brukere og ofte ikke engang ekte mennesker, noe som betyr at de aldri vil lese det du skriver eller besøke din profil. Videre vil de fleste av dine ekte venner raskt oppdage at det er noe som ikke stemmer og dermed vil du miste troverdighet og muligheten til å få nye venner. Hva ville du tenkt dersom du kom til en norsk twitter-profil med 10 000 følgere, hvorav 20 er norske og aktive?


Her kan du lese om skrivejobber

Her kan du lese om oversetter jobber -  Her kan du lese om inntekter fra egne kunnskaper


Markedsføring av egne produkter, provisjonssalg eller det å arbeide med andres profiler på sosiale medier. Dette er noen av mulighetene til å jobbe hjemmefra og i del en kan du lese mer om disse, samt finne generell informasjon om et å tjene penger ved hjelp av sosiale medier. I denne delen finner du noen forhåpentligvis nyttige tips om hva som skal til for å lykkes.


Bli YouTube-partner

Selv om nåløyet kan være trangt så finnes det flere tusen YouTube-partnere som tjener penger på annonser tilknyttet videoene de laster opp. Hvor mye varier naturligvis, men det er fullt mulig å jobbe hjemmefra på denne måten som enkelt forklart går ut på at dine seere vil bli vist annonser når de ser på en av dine videoer. Mange seere er med andre ord en forutsetning for lykkes og i tillegg må du bli godkjent som YouTube-partner, noe som kan være krevende i seg selv. Tips om hvordan du kan bli partner finner du i artikkelen How to Become a YouTube-Partner. Regelmessig opplasting av videoer som har mange seere, samt det  alltid å følge YouTube sine retnings-linjer er for øvrig det mest grunnleggende for å kunne bli godkjent.Din profil er viktig

Dersom du skal tjene penger med sosiale medier så er profilen din viktig, noe som ikke minst gjelder for Twitter. Nå er det riktig nok begrenset hvor mye informasjon du får delt gjennom en Twitter-profil, men det betyr bare at du må tenke gjennom hvert eneste ord og i tillegg tenke nøye gjennom hav du ønsker å formidle. Husk at mange potensielle kunder vil få sitt førsteinntrykk av deg, nettopp gjennom din profil. 

Jobbe hjemmefra med sosiale medier del 2