Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Hvordan lykkes med sosiale medier?

Det finnes flere muligheter til å tjene penger ved hjelp av sosiale medier, både direkte og indirekte. Først og fremst er det naturligvis forskjellige former for markedsføring som da gjelder, men det er også mulig å jobbe hjemmefra gjennom å styre andre sine Facebook-profiler og Twitter-kontoer.


Enormt potensiale 

Det ligger allerede et meget stort potensiale i sosiale medier og utviklingen tilsier at mulighetene til å tjene penger på denne måten bare vil bli større og bedre, men det vil naturligvis også konkurransen. I denne artikkelen nevner finner du litt grunnleggende informasjon om mulighetene til å benytte seg av dette potensialet, samt linker til mer informasjon. Artikkelforfatteren er nemlig dessverre ikke noen ekspert på området og har selv mye å lære om hvordan man best mulig kan benytte sosiale medier med tanke på økonomisk gevinst. 


Du kan jobbe for andre 

For noen få måneder siden dukket det opp en ny og spennende mulighet til å jobbe hjemmefra. Enkelt forklart går denne jobbmuligheten ut på å jobbe for andre, gjennom et nettsted som videreformidler denne typen arbeidsoppgaver. Litt mer presist vil det si at du kan tjene penger hjemmefra gjennom å hjelpe andre med deres sosiale medier. Det kan for eksempel være en nettbutikk som ikke har tid eller kunnskap til å arbeide med sin Facebook-profil, eller det kan være en bedrift som ønsker hjelp til å drive sine twitter-kontoer. Dette fremstår absolutt som en god mulighet til å tjene penger og det finnes allerede en god del nordmenn som har benyttet seg av denne jobbmuligheten. Her kan du lese mer


Du kan jobbe for deg selv 

For mange er det å lykkes på egenhånd selve drivkraften bak drømmen om å jobbe hjemmefra og da kan sosiale medier være nøkkelen til å lykkes. Men, i utgangspunktet betinger det at du har noe du ønsker å markedsføre. Det kan være din egen nettbutikk, ditt eget firma, tjenester du selger, din egen merkevare, din egen blogg, med mer. Ved hjelp av sosiale medier kan du da sende kunder til din nettbutikk, promotere dine tjenester som personlig trener og lignende. Videre kan sosiale medier for eksempel benyttes til kundeservice, til kundekontakt, til å skape lojale kunder, samt mye annet. Egentlig er det kun fantasien og regler på de forskjellige sosiale mediene som setter grenser. Du finner mange nyttige tips om hva som skal til for at du skal lykkes med sosiale medier på nettstedene socialmediaexaminer.com og Socialmedia Today.


Generelle tips 

Først og fremst er det viktig å legge merke til at det ikke er alt som egner seg like godt for promotering gjennom sosiale medier. En nettbutikk som selger klær, sko og sminke egner seg for eksempel perfekt for denne typen markedsføring, mens det er mer usikker hvor mye et rørleggerfirma vil ha igjen for å bruke ressurser på sosiale medier. Ellers er det en ting som er svært viktig dersom du skal benytte sosiale medier til å tjene penger hjemmefra. Uansett hva du skal promotere og uansett hvilke sosiale medier du benytter, så er troverdighet et must. Vær ærlig, imøtekommende og bidra positivt på det aktuelle mediet. Ikke fall for fristelsen til å tjene noen raske kroner på et tvilsomt produkt og ikke kom med påstander du ikke kan dokumentere. Det vil slå tilbake på deg og på sikt ødelegge muligheten til suksess.


I del to finner du blant annet tips om Twitter følgere og Facbook-venner

Her finner du flere muligheter til å tjene penger hjemmefra

Her finner du tips om raske inntekter

Her finner du tips om ekstrajobber online

Her finner du tips om det å tjene penger på oversetting