Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

26. Vær forsiktig med lydreklame

Hva tenker du når du klikker deg inn på en nettside og høre en stemme si, du er besøkende nummer 1 million og har vunnet…. Svært mange får nok et negativt inntrykk av bloggen din dersom du benytter denne typen annonser og selv om du kan tjene en del penger på denne måten, bør du derfor være forsiktig med slik lydreklame. Husk også at mange skrur av lyden når de surfer, nettopp for å unngå slike reklamer.


27. Lag meningsmålinger

Det å lage sine egne meningsmålinger kan føre til stor aktivitet i kommentarfeltet på bloggen din. Bruk en (delvis) gratis tjeneste som no.surveymonkey.com eller polldaddy.com og lag meningsmålinger som er relevante for din blogg og som er om et omstridt tema du tror dine lesere vil ha mange og sterke meninger om. Du kan også vurdere å lage en meningsmåling om bloggen din, for så å bruke resultatene til å forbedre denne.


Her finner du de neste 5 bloggtipsene


Her kan du lese om oversetter jobbber

​Her kan du lese om en god jobbmulighet

Bloggtips nr. 23-27

23. Skriv gode innlegg - alltid

En del bloggtips du finner på norske nettsider forteller deg at du bør blogge ofte og at du bør legge ned ekstra innsats i ca hvert tredje blogginnlegg. Vårt bloggtips er at du legger ned ekstra innsats så ofte du kan og fortrinnsvis i alle blogginnlegg. Det betyr ikke at du må finne opp kruttet på ny hver gang du skriver en bloggpost, men det betyr at du bør skrive meningsfulle og lesverdige innlegg. Fokuser på å ha noe meningsfullt og formidle og husk at det kan være bedre med et godt innlegg annenhver dag enn mindre gode innlegg hver dag.


24. Annonser som en ressurs

Et bloggtips som vi har sans for er å se på annonser som en ressurs og som en del av tilbudet til dine lesere. Det betinger at du legger ned litt arbeid og finner relevante annonser fra seriøse annonsører, men til gjengjeld kan du øke inntektene betraktelig. La oss si at du blogger om dine fjellturer og om hvilket turutstyr som du synes er best. Svært mange lesere vil da oppfatte en link (annonse) til butikken hvor de kan kjøpe dette utstyret som nyttig.


  • Sjekk hvordan du kan jobbe hjemmefra med en skrivejobb
  • Sjekk hvordan du kan tjene raske penger hjemmefra


25. Lag en toppliste

En toppliste over bloggere, blogger, Facebook-profiler eller lignende er noe som virkelig kan skape blest om bloggen din. Spesielt dersom legger ned litt arbeid i en seriøs toppliste som du oppdaterer månedlig (evt. ukentlig), er mulighetene for mange mye lesere gode. Legg merke til at en slik toppliste bør være relevant i forhold til noe av det du blogger om og at du bør kunne argumentere for dine rangeringer. Videre bør du kunne forklare hvilke rangeringskriterier du bruker. Husk videre at noen alltid vil være misfornøyd med en slik liste og at du derfor må forvente en del negativ kritikk. Samtidig vil mange være fornøyde og komme med positive tilbakemeldinger. Og viktigste av alt, mange vil sannsynligvis linke til din toppliste, diskutere denne og på andre måter skape blest om bloggen din.