Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Bloggtips nr. 33-37

33. Ikke gi opp

Det finnes flere historier om personer som har blogget daglig, i flere år før de lykkes. Tålmodighet er med andre ord et svært viktig bloggtips. Det er kun et lite mindretall som opplever umiddelbar suksess og det er alt for mange som gir opp alt for tidlig. Stå på, lær av dine konkurrenter, bruke nettet til å finne bloggtips, vær kreativ, forsøke nye ting og husk at små endringer kan utgjøre en stor forskjell. Ikke glem markedsføringen av bloggen din og ikke gi opp. NB: Fordi det i utgangspunktet tar tid å lykkes som blogger, så kan du ikke forvente å tjene penger fra dag en. Dersom du drømmer om å jobbe hjemmefra, bør du med andre ord sørge for å ha andre inntektskilder frem til den dagen du eventuelt lykkes.


34. Affiliate markedsføring

Dersom du satser seriøst på å jobbe hjemmefra, så er dette en inntektsmulighet du absolutt bør benytte deg av. Du kan tjene gode penger, det er gratis å komme i gang, du velger selv hvilke annonser du skal vise og det er enkelt å komme i gang som affiliate. Så fort du har skaffet deg et stabilt og godt besøkstall bør du lære deg hvordan du best kan benytte denne inntektsmuligheten. Les mer i artikkelen Tjen penger på blogging.


Her finner du gode jobbmuligheter som passer for de fleste


35. Selg produkter

Gjennom å selge diverse produkter kan du tjene gode penger med bloggen din. Start gjerne med å lage en egen side hvor du legger ut produkter for salg og bruk så Paypal til å motta betaling. Neste skritt er så å lage en liten nettbutikk i bloggen din, noe som er mye enklere og mye rimeligere enn de fleste tror. Men, for de aller fleste vil det og lykkes kreve en god del arbeid og du må blant annet bruke tid på velge de riktige produktene og på å markedsføre disse godt. Lykkes du vil du imidlertid på godt betalt for innsatsen og virkelig kunne tjene store penger. Produktene du skal selge kan du skaffe gjennom det som kalles droppshipping, noe som betyr at du ikke behøver å holde varelager, ikke behøver å forhånds-betale varene og ikke selv må pakke og sende varene du selger. Les mer om droppshipping.

36. Når du linker

Så lenge du ikke overdriver så er det å linke til andre nyttige ressurser et godt bloggtips som både lesere og søkemotorer setter pris på. Men, det betyr ikke at du bare skal slenge ut linker i øst og vest. Tenk gjennom hvem du linker til og sørg for at det er blogger og andre nettsteder som kan tilby dine lesere noe du ikke kan. Sørg gjerne for å kommentere hvorfor du har lagt ut linken, samt pass på at linker brukes i en naturlig sammenheng.


37. Bruk Squidoo

Squidoo er et slags nettsamfunn hvor du kan lage så mange små blogger du vil og du bør du absolutt vurdere å benytte mulighetene de tilbyr. Det er nemlig både gratis og enkelt å lage disse små bloggene som du først og fremst bør benytte til markedsføring av hovedbloggen din Delvis gjennom å drive trafikk til denne og delvis til lenkebygging (SEO). I tillegg kan du tjene litt penger gjennom annonser på disse småbloggene. Her finner du Squidoo


Her finner du de neste 5 bloggtipsene


Tjen penger på å selge foto - Tjen penger på en hobby som fiske - Jobb hjemmefra med data entry jobber