Sjekk mulighetene

Jobbe Hjemmefra

Tjen Penger På Nett - Topp 10


Det finnes mange muligheter til å tjene penger på nett og her finner du de 10 beste. Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra finnes det gode muligheter, både til en ekstra inntekt eller en fulltidsjobb. De mulighetene til å tjene penger på nett som vi har vurdert passer for de aller fleste og stiller ikke store krav til kompetanse og erfaring.


1. Skrivejobber
Førsteplassen går til en mulighet som så å si alle kan bruke til å tjene penger på nett. Det finnes nemlig svært mange forskjellige skrivejobber og det er mulig å komme i gang uten erfaring. Blant annet finnes det mange nettsteder som trenger korte fakta artikler som er mer ment for søkemotorer (Google) enn for mennesker. Du velger som regel selv hvor mye du ønsker å arbeide og du kan skrive ting som korte artikler, reklametekster, blogginnlegg, e-bøker, med mer.
Her kan du komme i gang


2. Databehandling
Data entry jobs er betegnelsen på en mulighet til å jobbe hjemmefra som har fått positiv omtaler i flere amerikanske medier. Flere tusen mennesker tjener penger på nett ved hjelp av denne inntektsmuligheten som for eksempel innebærer at du skal poste tekster på oppgitte nettsteder, eller at du skal oversette lyd til tekst.
Her kan du komme i gang


3. Salg av bilder
I dag kan alle ta bilder som er gode nok til å tjene penger og internett har sørget for at dette er en meget god inntektsmulighet. Du tar bilder, laster disse opp på de riktige sidene og legger ved en god beskrivelse. Sistnevnte er meget viktig dersom potensielle kunder skal finne dine bilder blant tusenvis av andre. Retten til å bruke et bilde kan du selge mange ganger og det finnes helt vanlige bilder som har gitt titusenvis av kroner i inntekter.
Her kan du komme i gang

4. Vurder spill og filmer
En hyggeligere måte å tjene penger på skal du lete lenge etter og det kan faktisk bli en del penger ut av det. Du skal se en film, teste et nytt spill til Playstaion, teste nytt utstyr til Xbox eller lignende. Så skal du besvare et spørreskjema, sende inn en skriftlig vurdering eller lignende. Betalingen kan være relativt god og ofte vil du få beholde det du tester. Forklaringen på hvorfor du får betalt er at din mening er verdifull for de som for eksempel utvikler videospill.
Her kan du komme i gang


5. Oversetting 
Oversetting fra et språk til et annet og oversetting av lyd til tekst (transkribering) er fremdeles greie inntektsmuligheter, men for 2-3 år siden var inntektspotensialet mye større. I dag er det mange kvalifiserte personer som velger å jobbe hjemmefra på denne måten og dermed har det blitt vanskeligere å få en fot innenfor. Det er imidlertid fremdeles mulig å tjene penger på nett på denne måten og
her kan du komme i gang.


6. Betalte spørreundersøkelser
Ja, din mening er verdifull og derfor er det mange som er villige til å betale deg. I dag er meningene til potensielle kunder av stor verdi og dette har blitt big business. Enkle og korte undersøkelser gir alt i fra 10-50 kroner eller gavekort. Med gode og oppriktige svar vil du sannsynligvis få tilgang til lengre undersøkelser og da kan betalingen overstige 500 kroner. Dette passer godt for deg som ønsker å tjene ekstra penger på nett og
her kan du komme i gang.


7. Blogging
Som du sikkert har fått med deg er det mulig å tjene meget godt som blogger. Det er imidlertid svært få som kan leve av dette og de aller fleste som begynner med blogging gir seg. Med litt realisme og tålmodighet anser jeg likevel dette som en god mulighet til å tjene penger på nett. Et godt tips er å bruke mye tid på å planlegge hva du skal blogge om og vurder gjerne en temablogg. Det kan gi en god del lesere fra Google og andre søkemotorer.
Her og her finner du tips om blogging.


8. Valutahandel
Risiko for tap er den store ulempen med denne muligheten til å tjene penger på nett, mens muligheten til å tjene store summer raskt er den store fordelen. For å lykkes må du enten ha usedvanlig mye flaks, bruke litt penger på et godt program som bruker algoritmer for å gi tips om kjøp å salg, eller bruke mye tid på å skaffe nødvendig kunnskap og erfaring. Aksjehandel er for øvrig en lignende inntektsmulighet.
Her finner du tips om valutahandel


9. Mobildata
Begrepet Mobildata brukes i mangel på et bedre ord som forklarer denne nye muligheten til å tjene penger. I dette begrepet ligger det flere inntektsmuligheter som å behandle tekstmeldinger, jobbe som mobil media manager, med mer. Artikkelforfatteren har dessverre ikke mye kunnskap om denne nye muligheten til å tjene penger på nett, men vet at den har blitt populær i en rekke land.
Her finner du nyttige tips

10.Bitcoin
Under tvil får Bitcoin den siste plassen på vår tjene penger på nett – topp 10. Under tvil fordi dette er på mange måter er gambling. Såkalt mining krever i dag stor datakapasitet og tilgang til billig strøm. Spekulering i at Bitcoin igjen vil stige til himmels er risikosport, etter artikkelforfatterens oppfatning. Men, det er vanskelig å komme bort i fra det faktum at en god del mennesker har tjent veldig gode penger på Bitcoin.
Her finner du nyttige tips